Dél-Olasz gasztro hét Gyulán!

Megtörtént a triplázás! Nemcsak a trikolórban, hanem a „Dél-olasz gasztro hét Gyulán” programsorozatban is. 

A csütörtöki állomás a La Sposa Caffe -ban volt, ahol ismét teltházzal vártuk Antonio Chiurazzi dél-olasz séf fantasztikus fogásait. Antonio most is helyi alapanyagokból alkotta meg a tradicionális dél-olasz ízeket: ettünk paprikás burgonyát, töltött padlizsánt, paradicsomban főtt darált húst tésztával és omlós párolt borjút.

Az étterem mindenkit egy pohár proseccoval vendégelt meg, sőt még az olasz himnusz is felcsendült – hatalmas volt a hangulat, mintha egy kis dél-itáliai estére csöppentünk volna. Óriási köszönet a tulajdonosoknak és az egész csapatnak a profi hozzáállásért és a rengeteg segítségért!

Kedd: Gusto Étterem
Szerda: Teo Várkert Bistro
Csütörtök: La Sposa Caffe
Pénteken pedig jön az utolsó állomás: Gyula Rouge Étterem ! Mindenkit várunk sok-sok szeretettel!
 
És ahogy Antonio mondja: Mai fine!

Csatlakozz hozzánk!

További bejegyzések

Fodrász kerestetik!

Ha tudsz olyan fodrászt, aki ilyen hajat készít, akkor javasolj egyet kommentben! Kattints ide

Dél-Olasz gasztro hét gyulai fináléja!

Elérkeztünk a „Dél-olasz gasztro hét Gyulán” nagy fináléjához! Az utolsó állomás a Gyula Rouge Étterem volt, és hát… Antonio Chiurazzi erre az estére is odatette a magát.  A vendégek ma is két előétellel és két főétellel merülhettek el a dél-olasz ízekben – gyulai, helyi alapanyagokból varázsolva. A menü: Tojás paradicsomszósszal