Dél-Olasz gasztro hét gyulai fináléja!

Elérkeztünk a „Dél-olasz gasztro hét Gyulán” nagy fináléjához!

Az utolsó állomás a Gyula Rouge Étterem volt, és hát… Antonio Chiurazzi erre az estére is odatette a magát. 

A vendégek ma is két előétellel és két főétellel merülhettek el a dél-olasz ízekben – gyulai, helyi alapanyagokból varázsolva. A menü:

  • Tojás paradicsomszósszal
  • Burgonyafelfújt
  • Bolognai penne
  • Töltött padlizsán
És hogy stílusosan induljon a buli! Az étterem egy jéghideg limoncello-val kedveskedett mindenki számára!
A hangulatot igazi élőzene alapozta meg és a végére pedig egy mini karaoke show-val zártuk a négy napos utazást – ahol a vendégek is sztárrá váltak egy estére.
Hatalmas köszönet a Gyula Rouge csapatának – főnöknek és minden dolgozónak –, nélkülük ez az este nem születhetett volna meg. Respect!
 
És egy kis spoiler a végére… Folytatjuk!
Antonio jelszavával élve: Mai fine! – soha nincs vége!
 
Köszi Gyula, köszi Nova Siri!

Csatlakozz hozzánk!

További bejegyzések

Fodrász kerestetik!

Ha tudsz olyan fodrászt, aki ilyen hajat készít, akkor javasolj egyet kommentben! Kattints ide

Dél-Olasz gasztro hét Gyulán!

Megtörtént a triplázás! Nemcsak a trikolórban, hanem a „Dél-olasz gasztro hét Gyulán” programsorozatban is.  A csütörtöki állomás a La Sposa Caffe -ban volt, ahol ismét teltházzal vártuk Antonio Chiurazzi dél-olasz séf fantasztikus fogásait. Antonio most is helyi alapanyagokból alkotta meg a tradicionális dél-olasz ízeket: ettünk paprikás burgonyát, töltött padlizsánt, paradicsomban