Elérkeztünk a „Dél-olasz gasztro hét Gyulán” nagy fináléjához!
Az utolsó állomás a Gyula Rouge Étterem volt, és hát… Antonio Chiurazzi erre az estére is odatette a magát.
A vendégek ma is két előétellel és két főétellel merülhettek el a dél-olasz ízekben – gyulai, helyi alapanyagokból varázsolva. A menü:
- Tojás paradicsomszósszal
- Burgonyafelfújt
- Bolognai penne
- Töltött padlizsán
És hogy stílusosan induljon a buli! Az étterem egy jéghideg limoncello-val kedveskedett mindenki számára!
A hangulatot igazi élőzene alapozta meg és a végére pedig egy mini karaoke show-val zártuk a négy napos utazást – ahol a vendégek is sztárrá váltak egy estére.
Hatalmas köszönet a Gyula Rouge csapatának – főnöknek és minden dolgozónak –, nélkülük ez az este nem születhetett volna meg. Respect!
És egy kis spoiler a végére… Folytatjuk!
Antonio jelszavával élve: Mai fine! – soha nincs vége!
Köszi Gyula, köszi Nova Siri!



